Naci Gökçe Anadolu Lisesi

WEB https://nacigokceanadolulisesi.meb.k12.tr
Adres : KAZIM KARABEKİR MAH. HÜRRİYET CAD. NACI GÖKÇE ANADOLU LISESI EK BINA BLOK NO: 23/3 MERKEZ / AĞRI
VİZYON : Yaşanılan zamanın gereklerine göre değil, gelecek yüzyılların ihtiyaçlarını bilerek ona göre hazırlık yapan, bütün teknik ve teknolojik gelişmelerini yakından takip eden, kendini sürekli sorgulayan, çalışma heyecanını tutkuya dönüştürüp, kendine güvenen, katılımcı, etkili ve nitelikli, öğrenmeyi temel ilke olarak benimseyen aynı zamanda da sevgi ve hoşgörü iklimini soluklayan, herkesle diyaloğa açık, his ve düşüncelerini ifade edebilen insanlığın temsilcilerini yetiştirmeyi amaçlayan ekol bir kurum olmaktır.
MİSYON : Atatürk ilke ve inkılâplarına, cumhuriyetin temel ilkelerine bağlı, Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaçları doğrultusunda bünyesinde öğrenim gören herkesi Türk milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini ve tüm insanlığı seven; kendi öz benliğini ve kabiliyetlerini bilerek bunları milletinin hizmetinde kullanmayı hedefleyen; bedenen, zihnen ve ahlaken yüksek seciyeli insanlar yetiştirmektir.
BAŞARILAR : 2013´de 85 öğrencisini 2012´de 45 öğrencisini 2011´de 83 ögrencisini 2010’da 63 öğrencisini 2009’da 36 öğrencisini 2008’de 19 öğrencisini 2007’de 7 öğrencisini Ünevrsiteye göndermiştir.

Öğretim Şekli :Örgün (Tam Gün)
Yabancı Dil : İngilizce-Almanca
Isınma : Dogalgaz
Servis :
Ulaşım : Okulumuz merkezde olup, her yere yürüme mesafesindedir.
Yerleşim Yeri : Kazım Kara Bekir Mahallesi
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Merkezde
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Ulusal ve Uluslar arası şampiyonlukları bulunan Naci Gökçe Anadolu Lisesi müzesinde 3´ü Uluslar arası olmak üzere 200´ den fazla kupa barındırıyor.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :